0430-79 90 40

Vår personal

Vår personal betyder mycket och vi lovar att göra allt för att Du som gäst skall trivas hos oss!
Varje säsong är vi ett 30-tal medarbetare och nedan nämner vi bara några av våra många anställda som du träffar på i sommar.

John

Köksmästare

Årets köksmästare är Stjärnkocken John som vi värvat från Marstrand och som arbetet på stjärnkrogar i både Italien, Norge och Thailand.

Chippen

Barmästare

Årets Bartender är ingen mindre än Chippen, som du normalt hittar på krogarna i Smögen. Det är inte ovanligt att Chippen under en säsong blandar uppåt 8000 drinkar. Med andra ord, det går snabbt i baren och du får kvalité. 

Jossan

Bar

Jossan jobbade för Chill i vår bar för ett par år sedan där hon gjorde stor popularitet av att skapa ”Jossans Schlager drink”.
Vem vet, om du har tur, kanske du kan få den även i år!?

Sergio

Kock

Sergio är en av våra många kockar som ser till så att du som gäst får mat i magen. Bra ska det vara och av hög kvalité. i alla fall om man får citera Sergio själv! En erfaren kock med många års rutin från större restauranger.

Pi

Glasskiosken

Pi hittar du i vår glasskiosk.

Jim

Driftansvarig och delägare

Jim, har varit med oss många säsonger och har 20 års erfarenhet från att driva krog i Göteborgs innerstad.

Mario

Kock

Mario eller ”Super Mario” som vi ibland kallar honom är ett känt ansikte på Chill efter flera säsonger. Han ser till så att du får rätt saker på tallriken och är en mästerlig kock i köket.

Waldemar

Servis

Vad vore sommaren utan Waldemar Wahlbeck som förra säsongen bjöd på både standup och en fantastisk servis. I år träffar du honom mellan tallrikarna på Chill. Och vem vet, kanske dyker pappa Peter upp på scenen igen!?

Tan

Nattvakt

Tan, är med oss för andra året i rad. Han är en av våra nattvakter som hjälper till med städning och säkerhet. Förra året bjöd han även på eld-jonglering och eldsprutande konst på sandstranden när mörkret fallit och vem vet, kanske vi får se en repris i år!?

Tom

Glasskiosken

Tom hittar du i vår glasskiosk.

Semilla

Glasskiosken

Semilla får tampas med grabbarna i glassen! Men hon har varit med förr. Semilla gör andra säsongen på Chill vilket vi är glada över.

Felize

Servisansvarig

Felize är Serveringsansvarig för Chill Out och har arbetat större delen av sitt liv inom restaurangbranschen.

Attila

Kock

Vår vän ”Attila” är ny för i år. Tillsammans med John, Mario och övriga kockar i köket lagar han vår meny till punkt och pricka!

Fönne

Servis

Vår servitris ”Fönne” som vi kallar henne, är ny på Chill för i år och hjälper dig som gäst hitta rätt bland både bord och stolar. Hon är ett välkommet tillskott i vår servis.

Machmoud

Servis och disk

Machmoud har jobbat på Chill i många år och som nyinflyttad till Sverige blir svenskan bara bättre för varje år. Mahmoud har koll på både disk och servis och hjälper alltid dig som gäst med ett leende på läpparna. ”Om det vore sol varje dag, blir det öken” är ett välkänt citat som han myntat.

Dennis

Glasskiosken

Dennis hjälper dig med glassen i kiosken. Han älskar sommar och sol.

Leo

Glasskiosken

Leo är en av flera som arbetar i vår glasskiosk i år.

Jocke

Marknadsansvarig

Jocke har varit med Chill i 4 år och ansvarar för att marknadsföring, IT och organisation fungerar som den ska tillsammans med Jim.

Lazlo

Kock

Lazlo är en av årets kockar som gästar oss i köket hela säsongen.

Goth

Nattvakt

Goth är en av våra nattvakter som dagtid ligger och steker på playan och nattetid ser till så att ingenting försvinner.

Stellan

Servis

Stellan jobbar i vår servis. Var snäll mot honom, eftersom han är ny.

Benjamin

Glasskiosken

Benjamin är en av flera som arbetar i vår glasskiosk i år. Av honom kan du få smaka på sommarens senaste nyheter och även klassiker.